• Winkelwagen is leeg
Top
Image Alt

Over Mij

Hallo! Ik ben Agnetha 🙂

Let’s go hiking

Laat ik mij even voorstellen, want ik kan best begrijpen dat je toch wel nieuwsgierig bent wie er achter deze wandel- & reisblog zit. 

Ik ben Agnetha, op moment van schrijven alweer 39 jaar en geniet heel erg veel van het leven op het moment. Vele kennen mij en vooral Secrets by Nature, toen het nog een webshop was in Natuurlijke Cosmetica en later in Natuurlijke Woonaccessoires & meer. Eind 2021 en begin 2022 heb ik met de webshop echt mijn hoogtepunt bereikt, maar doordat er veel ging veranderen, ik ook mijn doel behaald had en ik ook meer tijd wilde overhouden ben ik ermee gestopt.

Maar ik kon Secrets by Nature niet verkopen, dat is echt iets wat bij mij past. Na zo’n jaar een platform te zijn geweest en ik in de lente van 2023 mijn leven helemaal omgegooid heb ben ik mij ook de focus gaan leggen op wandelen en reizen. Dat kwam er dan nog eens bij.

Wandelen of ook bergwandelen is een sport an sich en ik wil ook graag vertellen hoe het voor mij gaat, omdat ik ook lichamelijke problemen heb en er sinds een paar jaar achter ben gekomen dat je omgeving je heel erg kan beperken met wat je wil en doet en je het uiteindelijk ook zelf in de hand hebt. 

Omdat ik ook Secrets by Nature bleef houden, dacht ik waarom maak ik er geen wandelblog/reisblog van? Waarom deel ik mijn ervaringen niet? Ik wil mijn ervaring delen, ik wil ook laten zien van waar een wil is? En al zit je in een heel diep dal, er altijd wel een weg is. Laat je niet van alles aanpraten, jij bent het middelpunt van jouw leven en niet anderen. Dit heb ik ook moeten leren in de jaren en ben nog steeds niet uitgeleerd. 

En zo is het dus gekomen dat ik deze blog ben begonnen. Daarnaast doe ik aan website/webshoponderhoud voor mijn klanten via De Online Assistente en doe ik een studie Big Data Contentmarketing. 

Wil je mijn doelstellingen van 2024 weten? Lees deze dan hier. 
d

Morbi accumsan ipsum velit. nam nec tellus a odio tincidunt auctor a ornare odio.

HI! I’M AGNETHA 🙂

Ik ben 40, maar voel mij jong van geest en deel met jou mijn avontuur & ervaring met wandelen. Daarnaast ook de verschillende reizen en uitstapjes, maar ook tips & tricks. Liefs van Agnetha

Wat is drama

See how I’ve helped others save money and plan trips of their lifetime

We received more likes and followers on Instagram after our collaboration and noticed that many other popular pages have shared your photos.

Daniel Smith

Aenean eget nulla sagittis justo cursus porta at vitae tellus. Cras suscipit interdum sapien, ut consectetur libero volutpat sit amet. Sed dictum efficitur neque vitae placerat. Fusce gravida ultricies metus non luctus, vestibulum vel.

- Laetitia C

Morbi aliquet tempus tempor. Nunc vitae semper mauris. Nam sollicitudin risus dui, molestie congue massa ultricies eu. Duis pharetra, ligula in molestie congue mgravida.

– Sara & Tom

Fusce ornare neque libero. Duis nec pellentesque tortor, ornare dignissim felis. Mauris et ipsum cursus, sodales leo vitae, varius eros. Curabitur in congue nibh.

— Adriana B

( For more testimonials visit this page )