Maak nu een account aan en verdien meteen 1000 Secrets! Spaar voor de leukste kortingen en krijg vele extra’s als je een level omhoog gaat.

Secrets Sparen – Het spaarsysteem van Secrets by nature

Krijg Secrets bij elke bestelling, met je verjaardag, door de webshop te delen via Social Media en nog veel meer. Door te sparen krijg je meer korting bij je bestelling en ook kun je de Secrets weer inleveren voor korting. Door Secrets in te leveren val je niet terug naar een andere level. Bij retour zal jouw gespaarde Secrets van die bestelling wel in mindering worden gebracht. 
Maar we zullen er altijd voor zorgen dat sparen loont! Bij twijfel kun je altijd contact opnemen. 

Member
0
Meteen 1000 Secrets
1% Korting Voucher
Secrets per aankoop
Silver
2500
Leuke acties
Standaard 1% Korting
Secrets voor reviews
Rose Gold
5000
Sneller sparen 1.5x
Standaard 2% Korting
Gratis verzending vanaf €55
Gold
10000
Sneller sparen 2x
Standaard 3% Korting
Gratis verzending vanaf €49
Diamond
25000
Sneller sparen 2x
Standaard 5% Korting!
Gratis verzending vanaf €45
Voor altijd een Diamond member van Secrets by Nature

Onmacht & Misbruik

Natuurlijk kan het voorkomen dat we eventueel toch stoppen met het systeem. Meestal betreft dit een reden zoals geen updates meer vanuit de ontwikkelaar of een andere reden. Zodra dit gebeurd zullen wij altijd iedereen die punten hebben gespaard een compensatie aanbieden. Uiteraard verwachten wij niet dat dit hoeft te gebeuren, maar houd hier wel rekening mee voor je je aanmeldt met sparen.

Merken wij misbruik op? Zoals toch elke dag inloggen om hogerop te komen? Dan kunnen we jouw account schorsen of wij stoppen volledig met dat je punten ontvangt voor het inloggen en dat is dan geldig voor iedereen. Denk hier dus aan. Tevens zul je sneller sparen als je juist reviews schrijft over onze producten die je hebt gekocht, dan met alleen maar inloggen.