Hoe kan ik mijn bestelling retour sturen?

Je hebt als consument het recht om 14 dagen na levering de producten retour te melden en dan ook nog 14 dagen de tijd om ze terug te sturen. Wij verzoeken je om een e-mail te sturen met dat het pakket terug gestuurd wordt met informatie welke product(en).

De kosten voor het retour sturen zijn voor jou (de koper).
Pakketpost is via PostNL vanaf €7,25 binnen Nederland tot een gewicht van 20kg. Zwaardere of grotere pakketten zullen duurder zijn.
Retour sturen via DHL of UPS mag ook, zolang de jezelf ook hiervoor de kosten draagt.
Bekijk altijd op de website van PostNL, DHL of UPS voor de actuele prijzen voor een pakket. En kun je het label thuis uitprinten? Dan raden we dit aan, dit is vaak goedkoper dan bij een afgiftepunt.

Omdat 95% van ons assortiment verstuurd wordt met pakketpost, willen wij het ook per pakketpost terug gestuurd krijgen. Het product kan alleen geretourneerd worden indien het in zo oorspronkelijk mogelijke staat, ongeschonden en indien mogelijk in originele verpakking retour gestuurd wordt. Het product dient dus nog verkoopbaar te zijn en als een product een verzegeling bevat mag deze niet verbroken zijn.

Download het retourformulier en voeg deze toe bij het pakket.

Retour sturen kan naar:
Secrets by Nature
Weerterbos 53
2134 HJ Hoofddorp

Hoe kan ik mijn bestelling annuleren?

Je kunt zelf jouw bestelling annuleren of het door ons laten doen door een e-mail te sturen. Ook kunnen wij de bestelling annuleren als wij zien dat er met de verzendkosten en betalingswijze iets niet goed is gegaan. Wij zullen je hier ook direct over e-mailen.

Geld terug storten

Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de producten hebben teruggekregen, of je hebt aangetoond dat je de producten hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. Je dient de producten zonder uitstel, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop je het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. Je bent op tijd als je de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. Zodra de producten binnen zijn zullen wij het bedrag zo snel mogelijk terug storten via de betaalmethoden waarmee je hebt betaald (binnen 14 dagen). In overleg kan het bedrag ook terug gestort worden op jouw bankrekening, stuur dan jouw IBAN-nummer mee met de e-mail.

Wat betalen wij terug?

1. Bij annulering van bestelling wordt het proces om het bedrag terug te storten ook in werking gezet via de betaalmethode waarmee je hebt betaald.
2. Stuur je één product terug? Krijg je alleen het product vergoed.
3. Stuur je de gehele bestelling terug? Dan storten wij het hele bedrag terug, de producten EN verzendkosten (mocht je deze betaald hebben).