Missie van Secrets by Nature

 

De webshop in het kort

Secrets by Nature is in oktober 2012 open gegaan als een webshop in natuurlijke cosmetica & lifestyle producten. Na jaren van mooie bestellingen leveren, hele fijne merken hebben leren kennen en genieten van de verkoop merkte ik in de zomer van 2018 op dat ik iets anders wilde. Ik kon Secrets by Nature niet verkopen, maar ik wilde echt een andere kant op. Ik ging steeds meer kaarsen en waxmelts verkopen, heel veel andere natuurlijke, maar ook robuuste (landelijk) woonaccessoires trokken mij heel erg aan. Zal ik de sprong wagen? Dat was de vraag en ja, ik heb het gedaan. Sinds oktober 2018 was het een feit. Secrets by Nature werd een webshop in woondecoratie/woonaccessoires & lifestyle, sinds 2019 is er dan ook nog stationery & speelgoed bijgekomen.

Over mij

Uiteraard wil je ook wat over mij weten. Ik ben Agnetha, mag mij scharen bij de 35+’ers en afgestudeerd schoonheidsspecialiste, door een ongeluk kon ik helaas het beroep niet uitoefenen en heb ik mij laten omscholen tot applicatieontwikkelaar. Iets heel anders, maar heb sinds ik internet heb, de interesse opgebouwd in websites ontwikkelen en van het één kwam het ander. Interesse in een eigen webshop kwam al in 2008, maar het was pas in 2012 dat ik echt de stap ging zetten. Naast interesse in cosmetica, daarom begon ik ook een webshop in cosmetica, heb ik ook altijd wel interesse in leuke woonaccessoires gehad en vooral kerstdecoratie. Vaak ben ik al blij als het september of oktober is, want dan mag het seizoen voor kerst weer beginnen.

Sfeermakers voor in huis

De leukste, mooiste, natuurlijk, maar ook niet natuurlijke woonaccessoires zul je bij Secrets by Nature vinden. Elk seizoen zoek ik naar leuke producten dat past bij jouw interieur of wat leuk is om te geven als cadeau. Veel kleine producten zal ik dan ook direct uit voorraad kunnen leveren, dan krijg je er ook een heel leuk kaartje erbij als dank voor je bestelling. Maar ook zal je grotere producten vinden, zoals manden, krukken of andere meubelen en deze zullen dan vanuit de leverancier naar jou verzonden worden. Naast woonaccessoires verkoop ik al jaren kaarsen & waxmelts, liefst vegan en zelfs geschikt voor mensen die gevoelig zijn voor bepaalde stoffen in geurkaarsen.

Papier, pennen, posters.. oftewel stationery!

Notitieboekjes hier, planners daar, ik denk dat je mijn kast met notitieboeken, agenda’s/planners en allerlei andere stationery niet wil zien. Dat is echt een uit de hand gelopen hobby geworden, maar zo leuk! En niets is leuker dan zoiets krijgen of te geven aan iemand die er helemaal gek van is. Merken zoals Studio Stationery, Happy News en ons eigen merk (posters en printables), vind je dan ook in de shop.

Klantenservice

Wat zeer hoog in het vaandel staat is de klantenservice. Niets is belangrijker dan dat de bestelling vanaf het begin tot het eind goed verloopt. En dat je ook voor vragen, problemen, opmerkingen of tips bij mij terecht kunt. Ook mogen klanten mij erop attenderen dat er nieuwe merken zijn of bestaande merken die iets nieuws op de markt brengen en willen dat ik dit lever. Uiteraard zal ik zo snel mogelijk een reactie geven op jouw e-mail die je kunt sturen via het contactformulier.

Heel veel shopplezier gewenst!