Geef een complimentje aan iemand

complimentkaartje,complimentkaartjes,complimentkaartjes voor positiviteit,complimenten

Het is altijd leuk om iemand een complimentje te geven en dat kan dan ook met deze complimentkaartjes. Stuur iemand met Valentijnsdag een lief complimentje of eventueel op de complimentendag die ook jaarlijks terug komt.
complimentkaartje,complimentkaartjes,complimentkaartjes voor positiviteit,complimenten

Geef een compliment!

Deze kaartjes zijn heel erg mooi en naast een toffe tekst zijn de afbeeldingen ook nog afgewerkt met een Gouden Folie. Afgelopen paar jaar is het al heel moeilijk geweest en veel mensen zitten in een mindere periode, soms zelfs in een zeer depressieve periode. En we willen dan nog wel eens vergeten om te vragen hoe het met iemand gaat, dat we van diegene houden of zeggen dat diegene straalt.

Negatief zijn over iemand of over iets is altijd veel makkelijker, klagen is ook zoveel makkelijker en ja het is zelfs voor mensen soms moeilijk om complimenten te geven en zelfs te ontvangen.

Zo’n lief kaartje kan daarbij dan helpen en je zult merken dat het echt wel gewaardeerd wordt.

Wees lief voor elkaar!

Uiteraard hoef je niet specifiek deze kaartjes te kopen, zie je andere kaarten of wil je iets geks sturen? Dan is dat ook goed. Houd je niet van Valentijnsdag en wil je juist liever buiten deze dag om iets liefs tegen iemand zeggen? Doe het dan, want in principe zou elke dag een mooie dag voor complimenten & liefdesverklaringen moeten zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.